Észreveszel valami szokatlan dolgot Katalin hercegné új fotóján?

És nem, most nem a hajára gondolunk!

Észreveszel valami szokatlan dolgot Katalin hercegné új fotóján?

A maszkviselés pont olyan hétköznapi dologgá vált 2020-ban, mint mondjuk felvenni egy cipőt, ha boltba vagy postára megyünk. Viszont az angol királyi család tagjait meglehetősen ritkán látni maszkban, pláne egy mosható, virágmintás textil darabban. És ami azt illeti, pont egy ilyen maszk debütált Katalin hercegné arcán a nyilvánosság előtt a napokban, amikor önkéntesnek állt – írja a Mirror.

Profimedia – Red Dot

Profimedia – Red Dot

Egy angliai bababank számára érkező adományok kicsomagolásában segített a többi önkéntessel (mindezt nagyon elővigyázatosan kesztyűben és maszkban), ezzel olyan családokat támogatva, akik nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek a koronavírus-járvány berobbanásakor. Katalin hercegné később elmondta, hogy a könnyeivel küzdött, amikor megtudta, milyen sokan küzdenek komoly pénzügyi gondokkal a szigetországban a COVID-19 miatt.

Katalin országos adományösztönző munkája egyébként olyannyira jól sikerült, hogy többek között a John Lewis, a Sainsbury’s vagy a Marks & Spencer összesen 10 000 vadonatúj árut küldött összesen 40 bababanknak az országban.

Még több

Sztárhírek