Meghan 39 éves lett, így köszöntötte fel a királyi család

Udvariasság volt, vagy tényleg szívből jött?

Meghan 39 éves lett, így köszöntötte fel a királyi család

Hamarosan megjelenik a Findig Freedom (magyarul A szabadság nyomában) című könyv Omid Scobie és Carolyn Durand tollából, ami már most elég sok botrányos részletről rántotta le a leplet a királyi család zárt ajtói mögül. Ettől függetlenül Katalin hercegné és Vilmos herceg nem feledkeztek meg Meghan születésnapjáról.

A hercegi pár az Instagramon köszöntötte fel egy kedves üzenettel a sógornőjüket. A kiposztolt képen Meg épp egy kislányt üdvözöl mosolyogva, a képaláírásban pedig ez olvasható: „nagyon boldog születésnapot kívánunk Sussex hercegnéjének 🎂🎈”.

És nem Vilmosék voltak az egyetlenek a királyi családból, akik megemlékeztek Meghan 39. szülinapjáról. A család hivatalos Instájára is kikerült egy köszöntés, amin Meg a királynő mellett állva mosolyog. De az apósáék sem feledkeztek meg róla: egy kifejezetten előnyös fotóval kívánt neki boldog születésnapot neki Károly és Kamilla.

View this post on Instagram

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Bár a köszöntések nagyon aranyosnak tűnnek, a kulisszák mögött továbbra is forronganak az indulatok. A feszültség persze már akkor elkezdődött, hogy Harryék lemondtak a royal kötelezettségeikről és Amerikába költöztek, de az említett botránykönyv közelgő megjelenése nem segített lecsillapítani a kedélyeket. Bár a Finding Freedom csak augusztus 11-én kerül a boltok polcaira, már most nagy port kavartak a nyilvánosságra került részletek.

Az egyik ilyen infó, ami a könyvből derült ki, Harry és Vilmos viszályára fókuszál: eszerint a tesók kapcsolata akkor kezdett megromlani, amikor Vilmos kifejezte nemtetszését az öccse amerikai barátnőjével szemben.  A szerzők szerint Vilmos egyenesen figyelmeztette a testvérét, hogy legyen óvatos Meghannel, és ismerje meg alaposan, amit Harry nagyon rossz néven vette. A könyv emellett Katalin és Meghan ellenségeskedését is tisztázni kívánja, amit szerintük ugyan felfújt a média, de a sógornők nagyon nem lettek legjobb barátok. Mindez pedig különösen érdekessé teszi Katalinék szülinapi köszöntését…

Még több

Sztárhírek