Meghan és Harry kutyájának neve különleges jelentéssel bír

Ez annyira aranyos!

Meghan és Harry kutyájának neve különleges jelentéssel bír

Bár Meghan és Harry otthagyták Angliát, hogy a napos Los Angelesbe költözzenek, és a nyilvánosságtól elvonulva éljenek, most mégis rengeteg új infó kiderült róluk a Finding Freedom című könyvből. Például az is, hogy mi a fekete labrador kutyusuk neve.

Amikor Meg és Harry megismerkedtek, az exszínésznőnek már volt egy örökbefogadott beagle kutyája, aki a Guy névre hallgat. 2018 augusztusában aztán újabb taggal bővült a családjuk: egy mentőkutyával. A pár mindig azon nevetett akkoriban, hogy mindenki rosszul tudja a kutya nevét, hiszen nem Oznak hívták, csupán ez terjedt el a sajtóban.

Valójában Pula a neve, és a People forrása szerint ez nem véletlen! Ez ugyanis Botswana pénzneme, ahova Harry magával vitte Meghant nem sokkal a megismerkedésük után. „Ez a hely nagyon sokat jelent számukra. Meghan egyszer újraalkotta az ottani kempingezésüket a hátsó kertben. Sátrat állított, hálózsákokat hozott, vacsorát főzött és elhozta Botswanát, a helyet, ahol ők ketten igazán egymásba szerettek – mesélte a forrás. Maga a pula szó egyébként esőt is jelent, amit Botswanában egyenesen áldásnak tekintenek.

Meghan pedig annyira szereti az állatokat, hogy a Mayhew szervezetet is segíti, akik kutyáknak és macskáknak keresnek új otthonokat. Legutoljára januárban látogatta meg az ott dolgozókat, de a tengeren túlról is igyekszik velük dolgozni.

Még több

Sztárhírek