Palvin Barbi szerelmes fotója mindent visz!

Pontosan így kell felköszönteni valakit az Instán a születésnapján!

Palvin Barbi szerelmes fotója mindent visz!

Nem csak Meghan ünnepelte tegnap a szülinapját, hanem Palvin Barbi szuperhíres szerelme, Dylan Sprouse is. (És ezzel együtt természetesen ikertestvére, a Riverdale legizgalmasabb karakterét alakító Cole Sprouse is 28 éves lett.)

Ennek apropóján pedig Palvin Barbi egyszerre választotta romantikus és nagyon aranyos módját annak, hogy felköszöntse szerelmét. Két képet is megosztott Instagram oldalán a következő szöveggel: „Boldog szülinapot, Cowboy! Szeretlek!”

Ha nem szívesen maradnál le a Barbi és Dylan csókját megörökítő képről – ami elég ritka pillanat a modell Insáján –, akkor mindenképpen lapozz a galériában!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Birthday Cowboy! ♥️ 🤠 I love you !!

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

A páros egyébként 2018-ban jött össze, de a Barbi szívéig vezető út meglehetősen rögös volt: egészen konkrétan hónapokat kellett várnia Dylannek, hogy kiszemeltje visszaírjon az üzenetére, amit a szupermodell utólag azzal magyarázott, hogy nehéz időszakon ment keresztül akkoriban. Viszonylag hamar, 2019 elején össze is költöztek egy csodás New York-i álomotthonban, Barbi pedig nemrég azt is elárulta, hogy Dylannel tervezi a jövőjét, és tőle szeretne majd gyerekeket is.

Még több

Sztárhírek