Ryan Reynolds bocsánatot kért az esküvője miatt

8 évet kellett rá várni.

Ryan Reynolds bocsánatot kért az esküvője miatt

Ryan Reynolds és Blake Lively 2012-ben tartották az esküvőjüket Dél-Karolina államban, Charlestonban. 2019-ben a Pinterest letiltotta az összes fotót, ami a menyegzőn készült, mégpedig azért, mert a sztárpár pont egy olyan ültetvényen házasodott, ahol korábban rabszolgákat dolgoztattak. Sokan kiborultak a dolgon, és a pár rengeteg támadást kapott miatta, ezért Ryan végre megszólalt az esküvővel kapcsolatban és elnézést kért:

„Ez valami olyan, amiért mindig mélyen sajnálni fogunk. Nem lehet megbékélni vele. Mi csupán egy esküvői helyszínt láttunk akkoriban a Pinteresten. Amit viszont utána láttunk, az a hely lett, amit egy pusztító tragédia helyszínére építettek. Évekkel később otthon is összeházasodtunk – de a szégyen dolgozik bennünk. Egy ekkora hiba vagy elnémít vagy pedig cselekvésre sarkall. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem ronthatod el megint” – mondta a színész a Fast Company-nak.

Ryan arra nem tért ki, hogy miért nem adtak ki közleményt akkor, amikor eldöntötték, hogy újra összeházasodnak egy másik helyen. Viszont Blake a George Floyd-tragédia kapcsán kijelentette az Instáján, hogy ő és Ryan bizony követtek el hibákat – utalva az esküvőre -, ám teljesen más szellemben nevelik a gyerekeiket: „Visszatekintettünk, és láttuk, mennyi hibát követtünk el, ami miatt mélyen magunkba kellett néznünk, hogy tudjuk, kivé akarunk válni… Elköteleztük magunkat amellett, hogy a gyerekeink ne a rasszizmust táplálva nőjjenek fel.”

Még több

Sztárhírek