Titokban férjhez ment Harry nagy szerelme

Vajon mit szól ehhez Harry?

Titokban férjhez ment Harry nagy szerelme

Harry és Meghan szokásukhoz híven az utóbbi időben is világszerte uralták a címlapokat. Most éppen azért, mert ahogy nyilván hallottad, hamarosan megjelenik róluk egy könyv, a Finding Freedom, magyarul A szabadság nyomában. És amíg az emberek az életrajzból kiszivárgott részletekkel voltak elfoglalva, addig Harry egykori barátnője hatalmas mérföldkőhöz ért.

Cressida Bonas két évig járt Harry-vel 2012 és 2014 között, így ő volt a herceg utolsó komoly kapcsolata Meghan előtt. A színésznő a herceget egy másik Harry-re, Harry Wentworth-Stanley ingatlanfejlesztőre cserélte, akivel most titokban összeházasodtak. A pár egy kis vidéki esküvőt tartott a nyugat-wessexi Midhurst egyik parkjában. A ceremónián összesen 30 fő vett részt, és mindenki betartotta Nagy-Britannia koronavírussal kapcsolatos szabályozásait – tudta meg a Daily Mail.

„Gyönyörű szertartás volt, Cessida és Harry nagyon boldogok. Szűk, meghitt esküvő volt, éppen ezt szerették volna. Cressida lélegzetelállítóan nézett ki, csak úgy ragyogott. Nagyon örülünk nekik, remek nap volt, de a pár azt kérte, hogy ne nagyon beszéljünk róla– fecsegte ki a magazinnak a család egyik tagja.

Az eseményről egyelőre egyetlen kép került nyilvánosságra, amit Cressida bátyja, Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe készített és tett ki az Insta sztorijába. Ezen a friss házasok láthatók, amint ellovagolnak az esküvőről:

Sok boldogságot, Cressida és (másik-)Harry!

Még több

Sztárhírek