Ezért nem hagyta még ott a Grace klinika sztárja a sorozatot

Pedig Ellen Pompeonak már többször is megfordult a fejében, hogy távozik.

Ezért nem hagyta még ott a Grace klinika sztárja a sorozatot

Ellen Pompeo nélkül nem lenne Grace klinika: a színésznő már 15 éve alakítja Meredith Grey-t a sorozatban! Kívülről úgy tűnhet, hogy az egész másfél évtized alatt teljes elköteleződéssel dolgozott az kórház sorozatban, de Ellen most egy elég megdöbbentő dolgot árul el.

A sztár azt nyilatkozta Jemele Hill podcastjében, hogy ha fiatalabb volna, már rég ott hagyta volna a Grace klinikát. Ellen egyébként 33 éves volt az első évadban. „Ha korábban kezdtem volna a sorozatot, mondjuk 25 éves koromban, akkor dobbantottam volna 31-32 évesen, amikor lejár a hat éves szerződésem”– mesélte, de a kora végül visszatartotta.

Viszont nem csak ez játszott közre a döntésében. Ellen ugyanis végül megtalálta, amit keresett, mégpedig a családjában, ami pedig megadta számára a kellő löketet a folytatáshoz. „Számomra az egészséges otthoni környezet mindig is sokkal fontosabb volt  a karrieremnél. Az, hogy van egy csodálatos férjem és három gyönyörű gyerekem, betöltötte az űrt, amit éreztem.”

Mindent egybevetve pedig a színésznő abszolút nem bánta meg a döntését, hogy ilyen sok évadon keresztül kitartott a Grace klinika mellett. Teljesen magáévá tette a sorozatot, és kihasználja, hogy milyen sokan hallják a hangját, amit addig fog használni, amíg csak lehet. A sori ugyanis gyakorlatilag akkor ér véget, amikor ő akarja.

„Nem próbálok menekülni semmi elől. Ez vagyok én. Meghoztam a döntéseimet, és megvagyok velük. Igazi szenvedéllyel dolgozom, ami abból fakad, hogy olyan dolgokról beszélhetek, mint az egészségügyben jelenlévő rendszerszintű rasszizmus. Ez olyasvalami, ami évek óta fertőz minket. És szerintem a sorozatnak köszönhetem, hogy erre rádöbbentem. A Grace klinika egy olyan platform, amit szívesen használok, és továbbra is folytatni fogom. A sorozat egy ajándék volt, és úgy döntöttem, úgy is kezelem.”

via GIPHY

Még több

Sztárhírek