Justin Bieber megindító részletet osztott meg az életéről

Fotókat posztolt egy olyan intim és bensőséges pillanatról, amit feleségével, Hailey Bieberrel együtt éltek át.

Justin Bieber megindító részletet osztott meg az életéről

Justin Bieber szerdán több fotót is megosztott arról, hogy feleségével, Hailey Bieberrel együtt megkeresztelkedtek egy tó vizében. Justin és Hailey kézen fogva merültek el a vízben, miközben lelkészük kezét is fogták. Utóbbi egyébként feltehetően Carl Lentz volt, aki kommentelte is Justin posztját. Ő és az énekes már évek óta jóbarátok, az ő istentiszteleteire szokott járni Justin, sőt az egyik ilyen alkalommal találtak újra egymásra Hailey-vel is.

„A pillanat, amikor a feleségem és én együtt megkeresztelkedtünk. Az egyik legkülönlegesebb pillanat volt az életemben. Megmutattuk Jézus iránti szeretetünket és bizalmunkat a családunk és barátaink előtt.” Érdekesség, hogy a fotókat csak Justin osztotta meg, Hailey a sztorijai közt sem utalt arra, hogy együtt keresztelkedtek meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The moment @haileybieber my wife and I got baptized together! This was one of most special moments of my life. Confessing our love and trust in Jesus publicly with our friends and family.

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

A pár életében mindig is fontos szerepe volt a vallásnak. Hailey 2019-ben egy interjúban úgy fogalmazott, hogy egy vallási konferencián szeretett bele Justinba, akivel még 2009-ben, gyerekkorukban találkozott először. Csak évekkel később, a Hillsong pünkösdi-karizmatikus egyház egyik miséjén futottak össze újra. Nem sokkal később már el is jegyezték egymást, majd titokban összeházasodtak – egyházi esküvőjüket viszont csak egy évvel később tartották meg.

Még több

Sztárhírek