Millie Bobby Brown szakított a pasijával

Nem egyszerű a tinédzserek élete…

Millie Bobby Brown szakított a pasijával

A Stranger Things fiatal sztárja elképesztő hamar befutott, és manapság már szó szerint alig van olyan ember, aki ne tudná, hogy ki is ő. A mindössze 16 éves Millie sok esetben úgy viselkedik, mintha idősebb lenne a koránál, így nem sok embert lepett 10 hónappal ezelőtt, hogy már pasija is van, ráadásul egy 17 éves rögbijátékos személyében.

A románc azonban úgy tűnik elérte a végét, a két fiatal ugyanis kikövette egymást Instán, sőt, már egymás képeit sem lájkolják – ami ebben a korban durvább, mint egy megcsalás.

A The Sun forrása szerint az egykori szerelmesek a távolság miatt döntöttek a szakítás mellett:

„Millie folyamatosan ingázik Anglia és az Egyesült államok között, hiszen egy hihetetlenül sikeres színésznő. Joseph Robinson előtt pedig egy ígéretes sport karrier áll, így ő is eléggé elfoglalt az utóbbi időben. Egyszerűen nem tudták összeegyeztetni a dolgaikat, nem volt idejük egymással foglalkozni. De ha belegondolunk, ők még nagyon-nagyon fiatalok, így butaság lett volna erőltetni azt, ami nem működik…”

Reméljük, hogy a színésznő nem fog sokáig szomorkodni, már csak azért sem, mert 2010-ben végre visszatér mindenki kedvenc sorozata, a Stranger Things!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek