Nagyon viccesen köszöntötte fel egymást Dlyan és Cole Sprouse a szülinapjukon

Nem is vártunk mást a fiúktól!

Nagyon viccesen köszöntötte fel egymást Dlyan és Cole Sprouse a szülinapjukon

Dylan és Cole Sprouse 28 évesek lettek! Azt már láthattad, Palvin Barbi hogyan köszöntötte fel a szerelmét, a romantika után viszont most viccesebb posztok következnek – a tesók ugyanis egymásnak is írtak a születésnapjukon.

A folyton egymással trollkodó ikerpártól persze nem is várhattál komoly köszöntéseket, és hát maradjunk annyiban, hogy hozták a formájukat. A Riverdale sztárja egy régi fotóval emlékezett meg a közös szülinapról, amin a srácok gitárt fogva, hatalmas szőrmékben pózolnak.

„Boldog szülinapot, Dylan. Sosem volt meg benned az én túltengő önbizalmam és vagányságom, de tanulgatod, és ez teljesen rendben van így. Ez egy elátkozott kép a fiatalságunkból, és egy apró emlékeztető, hogy te és én a szórakoztatóipar minden létező útvonalát bejártuk a pénz reményében egészen 8 hónapos korunk óta. A sikerhez sok próbálkozás és bukás vezetett. Nagyon szeretlek– fejezte be egy kis cukisággal az üzenetét Cole.

Dylan ezzel szemben a tortájukról osztott meg egy képet, ami szokásukhoz híven szintén irtó nevetséges: a grimaszoló arcukat photosoppolták rá (nagyon rosszul) az Animal Crossing játékból ismert állatkák testére.

„Boldog szülinapot a Timmy-m Tommy-jának… vagy a Tommy-m Timmy-jének. A legfontosabb, hogy egy kis eltéréssel mindig ugyanazt mondjuk, meg az, hogy vajon sikerül-e megszedni magunkat. A majdnem 30-ra!”– olvasható a sztár posztja.

A testvérpár köszöntései annyira jól sikerültek, hogy igazából fogalmunk sincs, hogy Dylan vagy Cole nyerte-e ezt a szülinapot…

Még több

Sztárhírek