Nem hiszed el, miért támadják Katalin hercegnét!

Jól sejted, Meghanhez, illetve annak születésnapjához van köze…

Nem hiszed el, miért támadják Katalin hercegnét!

Kedden töltötte be Meghan Markle a 39 életévét, és hivatalosan hiába mondott le rangjáról még év elején Harryvel együtt, és hiába hidegült el az angol királyi családtól, az nem feledkezett meg róla a születésnapján. (IDE kattintva megnézheted, hogyan köszöntötte fel őt Katalin, Vilmos, Erzsébet és Károly.)

Csakhogy mindez a royal szakértő, Ingrid Seward szerint olyan üres gesztus volt, ami csak további kárt okoz az egyébként is nagyon érzékeny Meghanben. „Biztos vagyok benne, hogy az az első reakciója, milyen kedves lépés ez a családtól. Aztán a következő pillanatban rádöbben, hogy ez csak annak a nagy gépezetnek a része, amit annyira utál ő és Harry, és ami elől elmenekültek.” – írta a Sunnak.

A szakértő egyenesen úgy fogalmazott, hogy a közösségi média oldalra posztolni egy teljesen hétköznapi, ráadásul ennyire egyszerű kis köszöntést egyáltalán nem nagy ügy. És lehet, hogy Katalinnak minden oka megvan arra, hogy dühös legyen Meghanékre a hirtelen és minden előzetes bejelentés nélküli távozásuk miatt, ez az üzenet szerinte nem érte el a célját. A kérdés már csak az, hogyan tudott volna helyesen cselekedni a palota ebben a helyzetben, hiszen az elmaradt köszöntések valószínűleg többet ártottak volna az angol királyi család imázsának, és a Harryékkel való kapcsolatuknak, mint néhány semmitmondó sor.

Még több

Sztárhírek