OMG: Khloé Kardashian újra összejött az exével!

Várható volt…

OMG: Khloé Kardashian újra összejött az exével!

Khloé Kardashian és Tristan Thompson a 2019-es botrányos szakításuk után most újra összejöttek. Ha esetleg elefelejtetted volna, Tristan többször is megcsalta Khloét. A sztárcsajnál akkor telt be végleg a pohár, amikor a pasija Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal szűrte össze a levet. Akkoriban úgy tűnt, a kapcsolatuk örökre lezárult, még Jordyn is kikerült a Kardashian-klán köreiből – persze teljesen érthető módon. Kylie azóta új BFF-et talált, Khloénak viszont egyetlen kapcsolata sem volt.

A People magazin forrása azt állítja, hogy Khloé júniusban fogadta vissza a gyermeke apját: „Imád körülötte lenni. Tristannak True-val is nagyon jó a kapcsolata. És Khloéval is szuperül kijönnek, aki rettentően boldog. Olyan, mintha egy buborékban élnének, Khloé pedig nagyon élvezi ezt.” Valószínűleg a karantén segített közelebb kerülni az expárnak egymáshoz.

Egyébként Khloé a szakítás után is meghívta magához Tristant, amikor családi összejövetelt tartottak, például True szülinapját. Sőt, apák napján is felköszöntötte a férfit. A jeget valószínűleg az törte meg végleg, hogy a karantén alatt egyre több időt töltöttek együtt és Tristan sem tudott annyit utazgatni, mint előtte: „Tristan utazásai miatt Khloé mindig aggódott. Így rontotta el a kapcsolatukat is. Khloé reméli, hogy a pasi megváltozott, és újra egy családot tudnak alkotni” – tette hozzá a forrás.

Még több

Sztárhírek