7 sztár, akinek meglepően hétköznapi munkája volt, mielőtt befutott

Készülj a nevetésre!

7 sztár, akinek meglepően hétköznapi munkája volt, mielőtt befutott

Margot Robbie 

A gyönyörű színésznőt már Oscar-díjra is jelölték, így mára már egészen abszurdnak tűnhet, hogy Hollywood előtt Margot szendvicseket készített a Subway-ban, ugye? „Ritkán megyek azóta ezekre a helyekre, mert rosszul csinálják, én pedig ettől nagyon ideges leszek!” – mondta a sztár.

via GIPHY

Ashton Kutcher 

Mielőtt híres színész lett belőle, Ashton egyáltalán nem válogatott a munkák között, így egy ideig egy élelmiszer-gyártó vállalatnál dolgozott, ahol – most kapaszkodj – müzlit és gabonapelyhet sepregetett. Mi biztosak vagyunk benne, hogy nagyon ügyesen bánt a seprűjével!

via GIPHY

Taylor Swift

Az énekesnő elárulta, hogy amikor kislány volt, a szüleivel egy farmon éltek, ahol őt is befogták a különböző munkákra, amiből az egyik legviccesebb az volt, amikor imádkozó sáskákat szedegetett le a fákról, hogy azok ne menjenek be az emberek házába. Ugye látod magad előtt?

via GIPHY

Meghan Markle

Azzal mindenki tisztában van, hogy mielőtt Meghan hercegné lett, színésznőként tevékenykedett, de azt már sokkal kevesebben tudják, hogy Meg profi kalligráfus, ráadásul még dolgozott is a szakmájában!

via GIPHY

Beyonce

Queen B a világ egyik leghíresebb énekesnője, akiről nehezen tudod elképzelni, hogy bármilyen fizikai munkát végezzen. Pedig mielőtt bezsebelte volna a létező összes Grammy-díjat, Beyonce Ashton Kutcherhez hasonlóan sepregetett, azzal a különbséggel, hogy az énekesnő ezt egy fodrász szalonban tette.

via GIPHY

Brad Pitt

Persze a pasikról se feledkezzünk meg, és hidd el, Brad Pitt sem egy mozifilmben kezdett először dolgozni… A világ egyik legszexibbnek számító színésze egy csirke jelmezben integetett az utcán elhaladó embereknek, hogy becsalogassa őket egy étterembe. NAGYON szeretnénk képeket látni erről a korszakról!

via GIPHY

Channing Tatum

Ugye neked is feltűnt, hogy a színész mennyire profin mozgott a Magic Mike-ban, mintha erre született volna? Ez egyáltalán nem véletlen, mert Channing sztriptíztáncosként dolgozott, mielőtt beindult volna a filmes karrierje. Ha Bradről képet szerettünk volna, akkor Channingről videót követelünk!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek