Bella Hadid durván beszólt a rendőröknek

Ostobának nevezte őket.

Bella Hadid durván beszólt a rendőröknek

Viselj maszkot, tarts be a 2 méter távolságot másoktól, maradj otthon, ha lehetséges, nyaralj belföldön – mindegyik beleégett már az agyunkba, ahogy a New Yorkban élőkébe is, ahol szintén tombol a koronavírus-járvány. Mégis vannak a mai napig olyanok, akiket hidegen hagy a dolog, és most kiderült, hogy New Yorkban néhány rendőr is ebbe a körbe tartozik. Bella Hadid megelégelte ezt, és az Instáján hívta fel rá a figyelmet.

A modell épp a város utcáin sétált, amikor belefutott olyan rendőrökbe, akik nemcsak a távolságot nem tartották be, de maszkot sem viseltek – pedig itt kötelező lenne közterületen is, amennyiben nem tudják megtartani másoktól a 2 méter távolságot. Elég durván beszólt nekik: „Ostobák vagytok. A maszkok mindannyiunk biztonsága érdekében vannak, nem csak a tiétek érdekében.”

Bella a munkája miatt tartózkodik most New Yorkban, egyébként az édesanyjánál, Pennsylvaniában töltötte a karantént. „Nagyon vágyom rá, hogy visszatérjek munkába, és újra alkossak. A következő évszakhoz közeledve nagyon remélem, hogy megtaláljuk azt a biztonságos és egészséges utat, ami által mindenki tovább léphet az életében” – mondta az amerikai Elle magazinnak nemrég.

Még több

Sztárhírek