Bradley Cooper és Jennifer Garner összejöttek?

Eléggé úgy tűnik!

Bradley Cooper és Jennifer Garner összejöttek?

Bradley Cooper és Irina Shayk botrányát magunk mögött hagyva végre eljött az idő, hogy a színészt randizni láthassuk. Bár a Csillag születik premierje után mindenki Lady Gagával akarta összehozni, egy idő után nyilvánvalóvá vált, hogy a két sztárt nem fűzik romantikus érzelmek egymáshoz. Gagára is rátalált azóta a szerelem, Bradley pedig úgy tűnik, Jennifer Garnerrel melegedett össze.

A TMZ infói szerint Bradley és Jennifer tegnap Malibuban nyaraltak, amiről fotók is készültek (kattints IDE értük). Persze ennyiből nem szűrhető le, hogy vajon együtt vannak-e, hiszen a képek alapján csupán arról van szó, hogy két szingli szülő találkozott a tengerparton. Az viszont tény, hogy Jen nagyon cukin játszott a színész tündéri kislányával.

Ha most azon gondolkodsz, hogy vajon honnan ismeri egymást a két sztár, akkor képbe hozunk. Brad és Jen az Alias (2011) című tévés sorozatban játszott együtt, ami 5 évadot, azaz 105 epizódot élt meg. Magyarországon csak az első 2 évadot sugározták. A vásznon egyébként tökéletesen működött közöttük a kémia…

Már csak az a kérdés, hogy ennyi év barátság után szeretnének-e közelebb kerülni egymáshoz. A Us Weekly infói szerint Brad készen áll a randizásra és szeretné, ha újra rátalálna a szerelem. Jenniferről pedig most derült ki, hogy 2 év után szakított a pasijával, John Millerrel. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul Bradley románca!

Még több

Sztárhírek