Cameron Diaz őszintén elmondta, miért hagyott fel a filmezéssel

Végre kiderült, mi állt a háttérben.

Cameron Diaz őszintén elmondta, miért hagyott fel a filmezéssel

Cameron Diaz, aki olyan szuper filmekkel ajándékozott meg, mint a Charlie angyalai, a Shrek, A csajok bosszúja, vagy a Holiday, most leült Gwyneth Paltrow-val beszélgetni, és elmondta, miért hagyta ott valójában a szakmát. 

Korábban Cameron már nyilatkozott a visszavonulásáról: „úgy tekintek erre, hogy több, mint az életem felét a nyilvánosságnak adtam. Úgy érzem, teljesen rendben van, ha most időt szakítok magamra és én választom meg, hogyan térek vissza. Ha úgy döntenék. De nem hiányzik a szereplés.”

De az eheti megszólalása még sokkal többet elárult arról, min ment keresztül, amikor megkapott egy-egy szerepet. „Fura dolog ezt mondani, és tudom, rajtad kívül egy csomóan nem is értenék meg, de nagyon intenzív volt ilyen szinten dolgozni. Rengeteg energia száguld feléd folyamatosan, amikor színészként igazán látható vagy, sajtótájékoztatókat tartasz és folyamatosan szerepelsz”– magyarázta Gwyneth-nek.

Amikor úgy döntött, hogy végleg búcsút mond a filmiparnak, Cameron úgy érezte magát, „mintha békére leltem volna, mert végre törődtem magammal. Olyan keményen és sokáig dolgoztam, gyártottam a filmeket, igazán lélekölővé vált. A magánéletemnek nem maradt hely mellette.”

A sztár most az egészség- és wellnessiparra fókuszál, illetve a borokra, hiszen nemrég dobta piacra a saját bormárkáját, az Avaline-t. És természetesen a családja is a középpontba került: Cameron és a férje, Benji Madden nemrég szülők lettek. Raddix, a kislánya pedig Cameron életének legeslegjobb része – az ex-színésznő elmondása szerint.

Gwyneth és Cameron teljes beszélgetését itt tudod megnézni:

Még több

Sztárhírek