Meghan születésnapja: ezzel lepte meg őt Harry

Nagyon cuki meglepivel készült a herceg!

Meghan születésnapja: ezzel lepte meg őt Harry

Harry herceg és felesége, Meghan Markle idén januárban úgy döntöttek, szakítanak a királyi családdal és jó messzire, a tengerentúlra költöznek. A koronavírust és a karantént Los Angeles-ben töltötték, ott rendezték be új otthonukat. Döntésük következtében kisfiuk, Archie Harrison a royaloktól távol ünnepelte az első szülinapját, most pedig Meghan bulijáról maradtak le a királyi rokonok. A hercegné ugyanis május 4-én 39 éves lett.

Persze a herceg mindent megtett, hogy különlegessé varázsolja felesége születésnapját, egy bennfentes cuki részleteket kotyogott ki az US Weekly magazinnak.

„Napközben együtt voltak mindannyian, mint család, este pedig átjött hozzájuk Doria (Meghan édesanyja  – a szerk.), hogy vigyázzon Archie-ra, így Harry és Meghan kettesben lehettek egy kicsit. (…) Harry háromfogásos vacsorát főzött Meghannek, persze Doria azért segített neki a készülődésben” – mesélte névtelenül az illető.

„Harry ezen kívül rendelt egy hatalmas szülinapi csoki tortát, amit cukormáz borított, valamint lufik” – tette hozzá az informátor. Nem semmi, igaz?

A legutóbbi infók szerint amúgy más okból is nagyon különleges volt Meghan születésnapja, az a hír járja ugyanis, hogy a hercegné azért rejtőzködik a nyilvánosság elől egy ideje, mert a második gyermekükkel terhes. Ha ez igaz, úgy a harmadik hónapban járhat, talán meglesz hamarosan a nagy bejelentés. Várod már?

Még több

Sztárhírek