5 sztár, aki idén tönkretette a karrierjét

Innen lesz nehéz felállniuk…

Kourtney Kardashian

Ha még emlékszel, az év elején hatalmas botrány tört ki (megint) a Karadashian-családban. Ezúttal Kim és Kourtney vesztek össze úgy, hogy a vita konkrét verekedésig fajult. Az egészet Kourtney kezdte, bár látszólag semmilyen oka nem volt rá, Kimnek pedig véres karmolásnyomok maradtak végig a karján és a hátán. Azóta Kourtney megerősítette, hogy hivatalosan is kilép a család valóságshow-jából, és mérgező környezetnek nevezte azt. Ha viszont valóban távozik a sorozatból, akkor jobban kellene küzdenie azért, hogy meg tudjon állni a saját lábán.

Fotó: US Getty Images

Jesse Matcalfe

A Született feleségek kertészét, Johnt alakító Jesse Matcalfe gyorsan elásta magát, amikor szakított a barátnőjével, Cara Santanával. Ugyanis kiderült, hogy Jesse nemcsak egy, hanem két nővel is megcsalta Carát, aki akkorra már a menyasszonya volt. Ezután a pár bejelentette a szakításukat, amiben leírták, hogy a dologban nem játszott közre a hűtlenség…(De ezt persze elég nehéz elhinni.) Az emberek pedig rátámadtak Jesse-re, miután két másik nővel lefotózták. Nem értették ugyanis, hogy csinálhatott ilyet valakivel, akivel több, mint 10 évig (!) volt együtt. 

Fotó: US Getty Images

Ellen DeGeneres

A műsorvezetőről eddig mindenki azt hitte, hogy maga a két lábon járó kedvesség. És bár a kamerák előtt úgy is tűnhet, ám most kiderült, hogy a kulisszák mögött teljesen más a helyzet. Az Ellen DeGeneres show egyre több munkatársa lépett nyilvánosság elé nagyon kemény sztorikkal, miszerint Ellen borzalmasan bánik az alkalmazottaival. Még az egykori testőre is azt állítja róla, hogy a sztár nem az, akinek mutatja magát: valójában rideg és mindenkivel lekezelő. A panaszok után most már a talk show csatornája is nyomoz, és azt pletykálják, hogy Ellent leváltják a saját műsora vezetéséről.

Fotó: US Getty Images

Lana Del Rey

Lana Del Rey azzal akasztott ki mindenkit, amikor egy hosszú Instagram-posztban durván nekiment a zenésztársainak. Azt állította az olyan énekesnőkről, mint Ariana Grande, Beyoncé, Camila Cabello vagy Nicki Minaj, hogy csak azért lettek sikeresek, mert szexi dolgokról énekelnek, miközben alig van rajtuk valami. A rajongók viszont dupla akkora erővel támadtak vissza és védték be a kedvenceiket. Rasszistának kiáltották ki Lanát, mivel nagyrészt fekete előadóak nevezett meg példaként, sőt, még Ariana is kikövette őt az Instán. Lana azzal válaszolt, hogy bár tartja magát ahhoz, amit mondott, a véleményének semmi köze nincs a rasszhoz.

Fotó: US Getty Images

Kanye West

Kanye West ámokfutása az utóbbi időszakban tetőzött: először bejelentette, hogy indul az amerikai elnökválasztáson, aztán visszalépett. De előtte még közölte, hogy ő és Kim „majdnem megölték” a kislányukat, North-t, ezzel próbálva érvelni az abortusz ellen. Még jó néhány ilyen felháborodást keltő megszólalása volt, nyilvánosan alázta például a családját, akik csak segíteni szeretnének rajta. Kanye ugyanis bipoláris zavarban szenved, de nem szedi a gyógyszereit… Bár úgy látszik, valami mégis átkattant nála, mert nemrég egy kórházban látták. Talán, ha rendes rendes kezelést kap, az a karrierjén is segíthet.

Fotó: US Getty Images

Még több

Sztárhírek