Katalin barátja kikotyogta, milyen a hercegné becsípve

Nagyon cuki lehet olyankor…

Katalin barátja kikotyogta, milyen a hercegné becsípve

Katalin hercegné már 9 éve a királyi család megbecsült tagja, ráadásul három gyermekes anyuka, ezért nem csoda, hogy nem igazán szokott nyilvánosan alkoholt fogyasztani. Ha mégis megteszi, nagyon visszafogja magát, egy pillanatra sem esik ki hivatalos szerepéből. Erre a komolyságra gyakran még Vilmos herceg sem képes!

Kate azonban nem volt mindig ennyire körültekintő, ha koccintásról volt szó, bár nem ő volt a legnagyobb partiarc a gimiben és a fősulin. Egy volt csoporttársa most kikotyogta Katie Nicholl royal szerzőnek, milyen volt akkoriban a hercegné kissé becsípve.

„Néhány pohárka után nevetgélni kezdett és teljesen zizi lett, ezért leállt. Soha nem akart igazán durván berúgni. Nem volt igazi partiarc. Nagyon sok társasági esemény volt akkoriban a diákok számára, akik egyébként jómódú, elegáns, állami sulis tanulók voltak. Ők gyakran lerészegedtek, de Kate annyira nem élvezte az alkoholt. Nem volt aggodalmaskodó vagy uncsi, mókás volt és kedves, de nem szeretett eljárni és berúgni, ez nem neki való volt. Soha nem engedte meg magának, hogy elveszítse a kontrollt!” – mesélte róla névtelenül a volt sulitárs.

Katalin hercegné és Vilmos herceg egyébként a kapcsolatuk elején még elég sokat jártak együtt szórakozni, ebben az időben számtalan vicces és cuki kép készült róluk.

US Getty Images

Még több

Sztárhírek