Titokban megtartották Brooklyn Beckham esküvőjét?

Ez lenne a bizonyíték?

Titokban megtartották Brooklyn Beckham esküvőjét?

David és Victoria Beckham fia, Brooklyn még barátnővel az oldalán kezdte meg a karantént, akiből a végére a menyasszonya lett. Július 11-én jelentette be ugyanis, hogy megkérte Nicola Peltz kezét, akivel kevesebb, mint egy évig randiztak: „Két héttel ezelőtt megkértem a lelkitársam, hogy jöjjön hozzám feleségül, és ő igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb ember a Földön. Ígérem, hogy a legjobb férj és egyszer a legjobb apuka is leszek. Szeretlek bébi” – írta akkor Insta-posztban Brooklyn, aki egy 350 ezer dolláros, azaz 102 millió forintot érő gyűrűt húzott a színésznő kezére.

Egyébként 2020 januárjában ismerték el a nyilvánosság előtt, hogy randiznak, és azóta a közösségi médiában is rendszeresen kifejezik, mennyire szeretik egymást. Mivel ilyen gyorsan haladnak, simán lehet, hogy 1 hónap alatt az esküvőt is megszervezték és megtartották. Erre utal az az Insta-sztori, amit a 25 éves Nicola osztott meg nemrég. A képen ugyanis a szerelme keze látható, aki egy arany karikagyűrűt visel a gyűrűsujján.

Fotó: Instagram/@nicolapeltz

A színésznő semmilyen leírást nem adott a képhez, ezért a rajongók azóta is azt találgatják, hogy vajon megtartották-e az esküvőt. Mivel a szerelmesek az eljegyzésüket is néhány héttel később osztották meg a világgal, ezért ha tényleg összeházasodtak, az pár nap múlva valószínűleg úgyis kiderül.

Még több

Sztárhírek