Charlotte hercegnő keresztapja és tanárnője gyereket várnak

Szuper hír érkezett a royalok baráti köréből!

Charlotte hercegnő keresztapja és tanárnője gyereket várnak

Thomas van Straubenzee és Lucy Lanigan-O’Keeffe első gyermeküket várják, nemrég tették meg a nagy bejelentést. Nem ismerős a nevük? Pedig mindketten részei a királyi család életének, a férj Harry és Vilmos gyerekkori barátja, valamint Charlotte hercegnő egyik keresztapja, a feleség pedig György herceg és húga sulijában igazgatóhelyettes.

A pár még 2018-ban ismerkedett meg egy közös baráton keresztül, ám azt soha nem voltak hajlandóak elárulni, hogy ez a barát véletlenül nem Katalin hercegné vagy Vilmos herceg volt-e esetleg. Eléggé benne van a pakliban!

Thomas és az öccse, Charlie amúgy ugyanabba az iskolába, a Ludgrove Schoolba jártak annak idején, ahová Harry és Vilmos herceg is, ott barátkoztak össze, azóta elválaszthatatlanok ők négyen.

Lucy és Thomas egyébként tavaly jegyezte el egymást, idén tavasszal szerettek volna összeházasodni, ám a karantén miatt július 24-éig várniuk kellett. Ráadásul ez a ceremónia sem olyan volt, mint amilyet szerettek volna, csak a szülők és a testvérek voltak jelen. Pedig úgy volt, hogy Charlotte hercegnő lesz az egyik koszorúslány.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Monarchies Now (@royal.monarchies) on Aug 9, 2020 at 7:36am PDT

Tuti nagyon cuki lett volna!

Még több

Sztárhírek