5 híresség, aki a testvére árnyékában él

Pedig ők is éppolyan tehetségesek!

Luke Hemsworth

A Hemsworth-család férfitagjai egyértelműen nyertek a genetikai lottón: Chris és Liam magasak, helyesek és szupersztárok. De nem csak ketten vannak tesók, van még egy bátyjuk is, Luke. Bár ő sem rossz pasi, sőt, ugyanolyan tehetséges, mint az öccsei, a figyelem valahogy mégis elkerülte őt. Pedig Luke már három évada szerepel az egyik legmenőbb sorozatban, a Westworldben, ahol a biztonsági főnököt, Ashley Stubbs-t alakítja.

Fotó: US Getty Images

Noah Cyrus

Bár Noah Cyrus kezd egyre népszerűbbé válni a tinik körében, nem egyszerű feladat számára híresnek lenni a saját jogán. A nővére ugyanis Miley, aki amellett, hogy szuper énekesnő, valamivel mindig felhívja magára a figyelmet, amiért tele lesznek vele a lapok. Noah sokat küzdött azzal, hogy ilyen extra ismert a tesója, a gondjait pedig a legújabb számában írta meg.

Fotó: US Getty Images

Casey Affleck

Nincs túl sok olyan Oscar-díjas színész, akiről elmondhatjuk, hogy a testvére árnyékában él, ám, ha a tesód éppenséggel Oscar-díjas ÉS maga Batman, akkor nem tudsz mit tenni. Casey Affleck annak ellenére, hogy már gyerekkora óta színészkedik, és olyan filmekben szerepelt, mint az Ocean’s-sorozat, a Hideg nyomon vagy A régi város (amiért a második Oscar-jelölését díjra váltotta), nehezen tud érvényesülni úgy, hogy Ben a bátyja.

Fotó: US Getty Images

Maggie Gyllenhaal

Maggie és Jake egyszerre, a Donnie Darko című filmmel robbantak be Hollywoodba, de a karrierjük egészen más irányba indult el. Míg Jake-et valahogy felkapta a média meg a filmipar, és már a Marvel univerzumában is felbukkant mint Pókember ellensége, addig Maggie inkább kisebb, független alkotásokban szerepelt. Ettől függetlenül őt is imádják a kritikusok, sorra nyeri a díjakat, de valahogy sosem sikerült A-listás sztárrá válnia.

Fotó: US Getty Images

Solange

Amikor a nővéred egy álompár egyik fele, egy ikonikus csajbanda tagja volt, és a beceneve is az, hogy Queen Bey, akkor valószínűleg jobban jársz, ha elfogadod, hogy sosem lehetsz olyan híres énekes, mint ő. Pedig Beyoncé húga, Solange nem kevésbé profi: konkrétan a Destiny’s Child több számát is ő írta. Már három albuma is megjelent, de nem tör a nővére babérjaira, mivel teljesen más része érdekli a zenének.

Fotó: US Getty Images

Még több

Sztárhírek