Durva fenyegetést kapott Meghan és Harry

Elképesztően megijedtek, amikor kinyitották a borítékot.

Durva fenyegetést kapott Meghan és Harry

Sorra jelennek meg a kiszivárgott sztorik a brit sajtóban a két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand által írt könyvből (A szabadság nyomában), ami Harry és Meghan kapcsolatát mutatja be a kezdetektől, hiteles források segítségével.

Kiderült például, hogy Meghan igazi hollywoodi dívaként viselkedett az esküvőjük szervezése közben, valamint az, hol romlott el a kapcsolata Katalin hercegnével. Vilmos herceg pedig állítólag úgy gondolja, ez a könyv az öccse megrendelésére készült, hogy így nyerje vissza a királyi család elhagyása miatt csalódott fanokat… Durva igaz? Na, most újabb érdekesség derült ki!

A könyv egyik fejezete szerint Harry és Meghan extrém sok fenyegető üzenetet kapott az esküvője előtt, a többségnek az volt a baja, hogy a menyasszony afro-amerikai származású. A rasszista levelek közül az egyik különösen ijesztő volt, ez ugyanis a súlyosan sértő szöveg mellett gyanús fehér port is tartalmazott.

A biztonsági szolgálat persze azonnal lépett, laboratóriumban vizsgáltatták meg a veszélyesnek tűnő postai küldeményt, amiről végül kiderült, ártalmatlan. Harry és Meghan ennek ellenére jó pár napig nem igazán tudott aludni, nagyon felkavarta őket ez az eset.

Csoda, hogy a hercegnének később komoly kiképzésen kellett részt vennie? Bizony, Meghant egy alkalommal még el is rabolták, hogy tanuljon belőle!

Még több

Sztárhírek