Így reagált Chris Pratt exfelesége a színész babájára

Szuper kapcsolat van közöttük!

Így reagált Chris Pratt exfelesége a színész babájára

A hét elején derült ki, hogy hétvégén megszületett Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger babája, ugyanis az ET elcsípte az újdonsült anyuka testvérét, amint meglepit vásárol az újszülöttnek. Már ekkor is azt pletykálták, hogy biztosan kislányuk született, mivel az ajándékon rózsaszín szalag lógott. És igazuk lett, másnap a büszke szülők egy Insta-posztban tették közzé az örömüket, és árulták el, hogy lányuk született, akit Lyla Maria Schwarzenegger Prattnek hívnak az anyai nagyanyja után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2020, időpont: 8:42 (PDT időzóna szerint)

A színésznek az előző házasságában már született egy gyereke Anna Faristől. Így persze sokakat érdekel, hogy az exfeleség vajon mit szólt az új bébihez. Az E! News infói szerint a színésznő szuperül fogadta a hírt, és amint értesült róla, azonnal gratulált a párnak. „Anna gratulált és ajándékot küldött. Jól kijönnek egymással, szuper a kapcsolatuk. Örül, hogy Jack lesz a nagy testvér és támogatja Chriséket” – mondta egy közeli forrás.

Anna a válásukról is őszintén beszélt tavaly, amikor elmondta, hogy nagyon jól működik náluk a közös felügyelet: „Nagyon tisztelettudóak vagyunk egymással, szerintem megvan a szeretet és a kedvesség egymás felé. Viszont nagyon nehéz teljesen elválni valakitől, aki felé olyan sokáig érzelmeket tápláltam.”

Egyébként a válás óta Annára is rátalált a szerelem: Michael Barrett már a kezét is megkérte.

Még több

Sztárhírek