Már rá sem lehet ismerni az egykori Élő Kenre

Elképesztő átalakuláson ment keresztül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már rá sem lehet ismerni az egykori Élő Kenre

Élő Ken, korábbi polgári nevén Rodrigo Alves egykor arról volt híres, hogy pont olyanná operáltatta magát, amilyen Barbie baba párja, Ken baba. Az utóbbi időben azonban a híresség nem volt boldog a bőrében, úgy érezte, valami még mindig nem stimmel a testével.

Ekkor jött rá, valójában nőként szeretne élni. Mostanra már 75 plasztikai műtétet tudhat maga mögött, megcsináltatta a melleit, feltöltette a száját, póthajat rakatott fel, valamint műszempillákat. Jelenleg a Jessica Alves nevet viseli és használja, egy ideje pedig azon töpreng, hogyan lehetne anya.

 

View this post on Instagram

 

Life never felt so good before ! #jessicaalves #beauty #lifestyle #marbella #spain

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on Aug 12, 2020 at 7:13am PDT

A celeb most kapott egy saját reality show-t (Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life), amiben igyekszik majd megtalálni a szerelmet. Ehhez több országba is elutazik, ahol a legjobb jelölteket meghívja a műsor villájába, hogy egy kicsit jobban megismerkedjen velük.

„Mindenki megérdemli a szerelmet az életében, én pedig egy kis segítségre szorulok ebben. Más nőként randizni.

Hat nyelven beszélek, ezért több országba látogatok el, például az Egyesült Királyságba, Olaszországba, Spanyolországba, Németországba, Franciaországba, az USÁ-ba, Brazíliába, valamint Hollandiába.

Ezután kiválasztom az ország legjobb jelöltjét és beköltöztetem őket egy szerelmi szigetre, egy villába, itt választom majd ki a nyertest” – mesélte a Mirrornak Jessica, aki azt sem zárja ki, hogy a reality végén férjhez megy. A legnagyobb álma pedig, hogy olyan valakire találjon rá, akivel családot alapíthat.

 

View this post on Instagram

 

People judge the unknown and what does not fit in the traditional standards set by society, I live my best life, I don’t cause harm to anyone and I am sorry if my happiness and lavish lifestyle bothers you and if it does you are the one who should be revising your life and taking care of your very own business ! BAD NEGATIVE comments will be deleted and user will be blocked ! 🇧🇷As pessoas julgam o desconhecido e o que não se encaixa nas posturas tradicionais estabelecidas pela sociedade, eu vivo minha melhor vida, não causo mal a ninguém e lamento se minha felicidade e estilo de vida pródigo te incomodam e se isso incomoda você é o aquele que deveria estar revisando sua vida e cuidando de seus próprios negócios! Comentários NEGATIVOS RUINS serão deletados e o usuário será bloqueado! 🇮🇹Le persone giudicano l’ignoto e ciò che non si adatta agli standard tradizionali stabiliti dalla società, vivo la mia vita migliore, non faccio del male a nessuno e mi dispiace se la mia felicità e il mio stile di vita sontuoso ti danno fastidio e se lo fa tu sei il uno che dovrebbe rivedere la tua vita e prendersi cura dei tuoi affari! I commenti BAD NEGATIVI verranno eliminati e l’utente verrà bloccato! #transwoman #transgender #beauty #lifestyle #blondgirl #spain #andalucia #marbella

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on Aug 10, 2020 at 5:16am PDT

Címkék: élő ken fotó jessica alves plasztika reality

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

5 Daniel Radcliffe-mozi, amiről azt sem tudtad hogy létezik, pedig zseniális

5 Daniel Radcliffe-mozi, amiről azt sem tudtad hogy létezik, pedig zseniális

Harry Potterként ismerte meg a világ, és gyakorlatilag a szemünk előtt cseperedett kisfiúból fiatal férfivá. Bár a mai napig küzd ikonikus szerepe árnyékával, az utóbbi években bebizonyította, hogy szinte bármilyen műfajban meg tudja állni a helyét. Lássuk is a legjobb Daniel Radcliffe-filmeket!

Értük dobog a magyar olimpiai úszóválogatott pasijainak szíve

A pandémia miatt sajnos nézők nélkül és komoly biztonsági előírások mellett rendezik meg a tokiói olimpiát, de azért van, ami sosem változik. Az úszóválogatottunk tagjai például idén is megdobogtathatják a szívedet. Ám az övék már foglalt!

Ezek a pasik mind összetörték a ma 29 éves Selena Gomez szívét

Hiszed vagy sem, de az énekesnő szívét egyáltalán nem csak Justin Bieber vagy The Weeknd rabolta el...

Tom Hiddleston másnaposan ment meghallgatásra, el is bukta élete szerepét

Helyesbítünk: élete szerepe nyilvánvalóan a Loki, de ha összejött volna ez a franchise, nem biztos, hogy a Marvel univerzum is magába szippantja Tom Hiddlestont.

Újra férjhez ment Chris Pratt exe, Anna Faris

Semmi felhajtás, semmi luxus - Anna Faris 3. alkalommal ment férjhez, így pontosan tudja, mi számít és mi nem.

Halle Berry félmeztelenül pózol új fotóján

Augusztusban ünnepli 55. születésnapját a gyönyörű színésznő, Halle Berry, de még mindig brutálisan jó formában van tetőtől talpig. Hogy mennyire, azt legújabb fotóján is megmutatta.

Dér Heni egyenesen bombaformában van

Azt tudjuk, hogy Dér Heni rákapcsolat az edzésre, de hogy már most ilyen eredményeket ért el, arról fogalmunk sem volt!

Harry herceg minden határt átlépett

Úgy tűnik, a Harry herceg memoárja körüli botrány nem csillapodik, sőt egyre inkább csak elszabadul a pokol.

Nem hiszed el, kivel jött össze Dobó Kata!

A színésznő és rendező Dobó Kata nagyon nem szingli, ráadásul hasonló berkekben találta meg új szerelmét.

Olvadozik a net a 8 éves György herceg fotójától

Ma lett 8 éves György herceg, amit szülei egy nagyon édes fényképpel ünnepeltek meg a nyilvánosság előtt.

Hogy mi? Így nézett ki Vajna Tímea 13 éve, amikor egy szépségversenyen indult

Van valami, amit alaposan megváltoztatott a külsején!

Sophia Di Martino: A nő, aki azután is harcol az imposztor szindrómával, hogy örökre megváltoztatta a Marvelt

Ha van tehetséges nő, aki ennek ellenére még mindig bizonytalan, és nagyon megérdemelne egy támogató ölelést, az Sophia Di Martino, a Loki sorozat Sylvie-je.

A legszebb Robin Williams filmek, amiket újra és újra látnod kell

Ma lenne 70 éves Robin Williams, a világ egyik legfantasztikusabb színésze. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyekben a legjobban szerettük.