Nem hiszed el, ki szerepelhet a Marvel új filmjeiben!

Érdekes választás…!

Nem hiszed el, ki szerepelhet a Marvel új filmjeiben!

A Marvel már jó ideje tervezgeti az univerzumuk negyedik fázisát: rengeteg sorozatot és filmet jelentettek be régi és új szuperhősökkel. A Bosszúállók: Végjáték utáni első sztorikra még várnunk kell, hiszen a koronavírus miattFekete özvegy és az Örökkévalók premierje is elcsúszott. De ez nem gátolja meg a Marvelt abban, hogy a kicsit távolabbi jövőre már meglegyen a koncepció.

Úgyhogy most felröppent egy pletyka, miszerint az olyan sztárok után, mint Angelina Jolie (ha az eddigi hírességeket nem számítjuk) most egy újabb ismert embert szeretnének becsábítani a szuperhősök világába. Viszont a kiválasztott színész legyen bármennyire is tehetséges, nem az egyszerű természetéről híres; merthogy Shia LaBeouf  az illető.

Bár mostanában úgy látszik, Shia maga mögött hagyta a botrányait (tavaly két fantasztikus filmben is szerepelt, a Honey Boy-nak pedig a forgatókönyvét is ő írta), nála azért valljuk be, mégsem lehet 100%-ra tudni. Ettől függetlenül az rebesgetik, hogy a stúdió mindenképpen meg akarja szerezni a színészt. Kezdetben az egyik közelgő, Disney+-os sorozat, a Moon Knight főszerepére tűnt az egyik legesélyesebb jelöltnek. De most a We Got This Covered magazin máshogy értesült.

A website forrása, akinek korábbi fülesei már igaznak bizonyultak, elmondta, hogy Shiát inkább az X-Men újjáélesztésére szemelték ki. A rebootban a színész Jégembert alakítaná. Az informátor szerint ugyanakkor Shia még mindig bekerülhet a Moon Knightba is, ám erre egyre kisebb a sansz. A Marvel inkább szépen lassan csalogatná vissza a sztárt a blockbusterek világába, amiről egykor kijelentette, hogy örökre maga mögött hagyta.

via GIPHY

Örülsz a hírnek, vagy inkább abban reménykedsz, hogy csak pletyka?

Még több

Sztárhírek