Pippa Middleton nagyon nem akarta meghívni Meghant az esküvőjére

Ezért húzta ki a listáról Harry szerelmét Katalin húga!

Pippa Middleton nagyon nem akarta meghívni Meghant az esküvőjére

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton 2017-ben mondta ki a boldogító igent, ám az esküvőszervezés nem volt éppen könnyű. Oké, sosem az, de különösen nehéz akkor, ha a család extra híres és van egy új tagja, aki ráadásul egy elvált, afro-amerikai színésznő. Igen, Meghan Markle-ról van szó!

Harry és Meghan ugyanis ekkoriban már körülbelül egy éve együtt voltak, ám ezt minden erejükkel igyekeztek titokban tartani. Emiatt nem volt könnyű Pippának eldöntenie, meghívja-e egyáltalán a nagy napjára. Végül a sok-sok kínos címlap miatt a menyasszony arra jutott, jobb lenne, ha Meg nem lenne ott a templomi ceremónián. Harry végül egyedül érkezett

„A médiafelhajtás, ami Harry és Meghan minden mozdulatát kísérte, valamilyen szinten nem kívánatossá tette őket Pippa Middleton esküvőjének vendéglistáján. A menyasszony és az édesanyja, Carole zárt ajtók mögött, de kifejezte, aggódik amiatt, hogy az amerikai színésznő és Harry jelenléte esetleg elvonná a figyelmet a valódi eseményről” – olvasható A szabadság nyomában című könyvben, amit Omid Scobie és Carolyn Durand royal szakértők írtak.

Meghan egyébként nem hagyta ki teljesen Pippa esküvőjét, körülbelül 50 méterre a templomtól várakozott, majd a vendégekkel együtt átvitték a fogadás helyszínére. A szigorú szabályok miatt viszont még itt sem lehetett együtt Harryvel, jó messzire ültették tőle. Nagyon nehéz lehetett akkoriban nekik, igaz?

Még több

Sztárhírek