Ennyibe került Meghan és Harry új otthona

Hatalmas és drága házat választottak.

Ennyibe került Meghan és Harry új otthona

Pár napja derült ki, hogy Meghan, Harry és a kis Archie már július elején elköltöztek Los Angelesből Santa Barbarába. Ott találták meg ugyanis álmaik otthonát, de ami még fontosabb volt nekik, hogy egy olyan kisebb közösségben éljenek, ahol tiszteletben tartják a magánéletüket. Ezen a nyugis helyen vásároltak házat 14 650 000 dollárért, azaz több mint 4 milliárd forintért.

A Pazar villa 9 hálószobát és 16 fürdőszobát foglal magába, gyönyörű kerttel és medencével rendelkezik. Na és persze tökéletes ahhoz, hogy a lesifotósoktól elvonultan, teljes nyugalomban tudják felnevelni Archie-t. „Itt képzelik el a jövőjüket, ebben a csendes közösségben, ahol tiszteletben tartják a magánéletüket. Itt szeretnék felnevelni Archie-t, ahol remélhetőleg teljes és normális életet élhet majd. Meghan és Harry sosem akart Los Angelesben élni. Jó volt arra, hogy Angliából megérkezve éljenek valahol, és közel legyenek Meghan édesanyjához” – mondta egy forrás a Page Sixnek.

A bennfentes azt is hozzátette, hogy egy nagyon különleges időszak ez most az életükben párként és családként is. Végre elkezdhetik a közös életüket úgy, ahogy azt szerették volna: távol a reflektorfénytől és a brit sajtótól.

Még több

Sztárhírek