Tom Cruise veszélyt jelent a saját gyerekére?

Évek óta nem találkozott vele, de egy korábban a szcientológia egyházhoz tartozó színésznő úgy gondolja, Tom Cruise-nak van egy terve.

Tom Cruise veszélyt jelent a saját gyerekére?

Tom Cruise és Katie Holmes nagyon gyorsan és nagyon váratlanul házasodott össze, nem sokkal később, 2006-ban pedig lányuk, Suri is megszületett. A katolikus neveltetésben részesült színésznő férje mellett áttért a szcientológiára, ami végül házasságuk megromlásához is vezetett Az utolsó közös kép 2012 júniusában készült róluk, nem sokkal később Katie beadta a válási papírokat, Suri teljes felügyeleti jogát pedig Katie Holmes kapta meg.

A most 14 éves Suri Cruise és apja kapcsolatáról a korábban szintén szcientológiai egyház-tag, Leah Remini színésznő beszélt. Szerinte az egyház Katie-t egyfajta ellenségként kezeli, és azt gondolják – Tomot is beleértve –, hogy elzárja tőlük Surit. Leah Remini biztos benne, hogy Tom Cruise-nak van egy terve, hogy ha lánya végre nagykorú lesz, bevonja majd egyházba és elmarja őt az anyjától – írja a New York Post.

Leah hozzátette, szerinte Katie Holmes nagyon okosan csinálta a dolgokat, és jó döntést hozott, amikor kimentette lányát ebből a mérgező környezetből, ami a későbbiekben a kapcsolatukra is veszélyt jelenthetett volna.

Még több

Sztárhírek