Megható, ahogy Sophie Turner felköszöntötte Joe Jonast

Annyira édesek!

Megható, ahogy Sophie Turner felköszöntötte Joe Jonast

Joe Jonas a napokban lett 31 éves, így természetesen a szerelme, Sophie Turner fel is köszöntötte. Azt nem tudjuk, mivel lepte meg a szülinapost, de egy nagyon cuki üzenetet hagyott neki Instán. A Trónok harca sztárja ezt írta a posztban: „Boldog szülinapot a szerelmemnek, tesómnak, bébi apucimnak.”

Ez egy nagyon izgalmas időszak most a pár életében. Persze nem a szülinap miatt, hanem azért, mert július végén megszületett az első közös babájuk. A kislány a Willa nevet kapta, ami elszántat és védelmezőt jelent – utalva Sophie karakterére, Sansa Starkra.

A fanok a bébi érkezése óta azt várják, hogy a pár fotón is megmutassa őt, ám a friss szülők nagyon odafigyelnek arra, hogy megvédjék a magánéletüket, ezért egy darabig biztos nem láthatjuk még a kicsit. Joe nemrég megosztott egy közös képet Sophie-val, amin a sztárcsaj pont úgy nézett ki, mint egy átlagos anyuka, akinek most minden perce az újszülött kislánya körül forog.

Sophie pedig igazán boldog, amiért párra talált, ugyanis egy korábbi interjújában elárulta, hogy mindig totál szingliként képzelte az éltét. Joe pedig szuperül hozza az apaszerepet, mindenben támogatja szerelmét.

Még több

Sztárhírek