6 szupergazdag celeb, aki luxusmentes életet él

Csekkold le, kik ők!

6 szupergazdag celeb, aki luxusmentes életet él

Mark Ruffalo

Mark Ruffalo az egész családját egy kisvárosba, Callicoonba költöztette, hogy a gyerekei megtapasztalhassák a vidéki élet szabadságát. Mindig azt mondja, imádja, hogy a helyi farmerek pont úgy kezelik őt, mint bárki mást, aki ott lakik. Soha nem költözne olyan menő helyekre, mint New York vagy Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on Mar 8, 2020 at 2:00pm PDT

Ed Sheeran

Bár ő a világ egyik legimádottabb énekese, Ed totál átlagos életet él. Ha nem a színpadon van, sima pólót és farmert visel. Gyerekkori szerelmét vette feleségül, az életük pedig tökéletes, hiszen már úton van első gyermekük is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran Double (@edsheerandouble) on Apr 27, 2020 at 5:42am PDT

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja csak a munkát látja Hollywoodban, az ottani életmódot ki nem állhatja. Szerinte, aki beleragad, az elveszíti a kapcsolatot a valósággal. Mivel gyerekként sokat nélkülözött a három tesójával, nagyon megbecsüli, amije van, de nem vág fel vele. Békés, nyugodt életet él a kisfiával és a férjével.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Aug 9, 2020 at 11:03am PDT

Eva Mendes és Ryan Gosling

Ők Hollywood egyik leghíresebb párja, mégsem szeretik a csillogást, a luxust, a nagyzolást. Nyugis, visszavonult életet élnek, nem rendeznek a lányaiknak celebekkel teli zsúrokat, és nem szuperképzett dadákkal neveltetik fel őket. Csak akkor vonulnak végig a vörös szőnyegen, ha kedvük van hozzá. Nagyon menők, igaz?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryan gosling & eva mendes 💕 (@gosling.mendes) on May 24, 2020 at 10:42am PDT

Ashley Greene

„Szerencsés vagyok, mert apukám megtanította, hogyan legyek takarékos és hogyan tegyek félre. Ez pedig fontos, hiszen így nem kell elvállalnom 2-3 évre olyan szerepeket, amiket nem akarok. És mégis ki tudom fizetni a házam, a kocsim törlesztőjét és tudok venni a kutyáknak kaját” – nyilatkozta a Twilight sztárja korábban arról, miért nem él nagylábon, mint más hírességek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Greene Khoury (@ashleygreene) on May 9, 2020 at 4:40pm PDT

Még több

Sztárhírek