Harry herceg hatalmasat csalódott Erzsébet királynőben

Szerinted jogosan?

Harry herceg hatalmasat csalódott Erzsébet királynőben

Nem telik el úgy nap, hogy ne derülnének ki új infók a Meghanről és Harryről szóló új könyvből, a Finding Freedomból. Természetesen mindenkit az izgat leginkább, hogy vajon mi történt a royal családban, amikor megtudták, hogy a pár le szeretne mondani a címéről. A pletykák szerint Erzsébet végig támogató volt velük, és azt mondta szeretett unokájának, hogy bármikor visszavárja őt és családját a Frogmore Cottage-ba.

A legújabb infók szerint Meg és Harry csalódott volt azzal kapcsolatban, amit a királynő a lemondásuk miatt elvárt tőlük. Elvesztették a HRH titulusaikat, nem használhatták tovább a rendkívül népszerű Instagram-oldalukat, de volt egy dolog, ami még ezeknél is jobban fájt Harrynek.

„A leglelombozóbb Harry számára az volt, hogy elvették tőle a katonai kinevezéseit, amiket senior royalként ítéltek neki oda. A katonaságtól visszavonulva Harry továbbra is viselhette volna a kitüntetéseit, ám az egyenruháját már nem – írja a könyvben Omid Scobie és Carolyn Durand. „Nehezen birkózott meg ezzel, Meghannek pedig fájt látni, hogy ennyire emészti magát miatta. Harry nagyon rosszul érezte magát.”

Harrynek megengedték, hogy a Mountbatten Festival of Music eseményen még egyszer és utoljára viselje az egyenruháját:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek