Szívszorító dolgot vallott be Miley Cyrus

Ez elég durván hangzik!

Szívszorító dolgot vallott be Miley Cyrus

A szakítás sosem könnyű – főleg a sztároknak, akiknek minden lépését figyelik a rajongók. Miley Cyrus a Barstool Sports’ Call Her Daddy nevű podcastjában vallott nemrég arról, milyen volt elválni Liam Hemsworth-től.

Nyilvános és hatalmas szakításunk volt, ami egy 10 éves kapcsolatot zárt le. Megpróbáltam nem elveszni az érzelmeim között… Olyan volt, mint a halál, amikor elveszíted a szerettedet, az nagyon mély. Olyan érzés, mintha meghalt volna – mondta Miley, és hozzátette: „Őszintén, néha a halált könnyebb feldolgozni, mert a szakítás után a másik személy még mindig a földön járkál.”

Miley és Liam egyébként Az utolsó dal forgatásán szeretett egymásba 2010-ben, majd se veled, se nélküled kapcsolatban éltek 10 éven keresztül. 2018 decemberében házasodtak össze, és néhány hónapra rá beadták a válópert. Ezt követően az énekesnő szinte azonnal összejött Kaitlynn Carterrel, akivel 1 hónapig tartott a románcuk. Azután pedig Cody Simpson rabolta el a szívét, ám ennek a kapcsolatnak is vége lett nemrég.

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy volt jó néhány kapcsolata, de csak háromszor volt szerelmes életében, és csak egyszer szeretett valakit mindenek felett. Bár azt nem árulta el, hogy Liamről van-e szó… „Nem hiszek az egy igaz szerelemben, mert egyesek olyan értékeket hoznak az életedbe, amiket mások nem” – tette hozzá.

Még több

Sztárhírek