A testbeszédükből kiderül, milyen valójában Chris Hemsworth házassága

Egy szakértő elemezte Chris és Elsa Pataky testbeszédét a közös képeiken. Mutatjuk, mi derült ki!

A testbeszédükből kiderül, milyen valójában Chris Hemsworth házassága

Chris Hemsworth 2010-ben találkozott a feleségével, Elsa Patakyval, egy évvel az első Thor bemutatója előtt. A premier előtt alig néhány hónappal házasodtak össze, nem sokra rá pedig érkezett az első közös gyerkőcük. Így együtt tapasztalták meg a hirtelen hírnévvel járó változásokat, hogy most már lassan a 10. évfordulójukat ünnepeljék. 

Érdekes egybeesés, hogy a modell-színésznő még 15 éves korában magára tetováltatta Thor szimbólumát. Egy évtizeddel később pedig a viking isten (na jó, az őt megformáló Chris – de a kettő igazából ugyanaz) felesége lett. Ebből úgy tűnik, hogy szinte végzetszerű volt az ő kapcsolatuk… De vajon mit mond el kettejükről a testbeszédük? Egy szakértő most kielemezte a pár mozdulatait!

Ezen a közös fotón, ahol Chris amúgy alszik, egyértelművé válik, hogy a színész teljesen megbízik a feleségében. „Az alvás közben fej felett lévő kar egy nagyon nyílt póz, ami felfedi Chris legsebezhetőbb pontjait. Ez tehát azt mutatja, hogy nem húz fel falakat önmaga és a felesége közé”– magyarázta a Women’s Health magazinnak Karen Donaldson testbeszéd-elemző.

View this post on Instagram

Siesta en familia 💤 Family nap 🐶

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

A vörös szőnyegen Chris általában zsebre tett kézzel pózol Elsa mellett, ami megint csak a totális bizalmat jelzi. Ráadásul az, ahogy magához húzza a feleségét, ráerősít, hogy mennyire biztos a kapcsolatukban. „Elsa keze a férje mellkasán van, amivel azt üzeni a világnak: el a kezekkel, ő az enyém! Miközben ő is kifejezi, milyen büszke a párkapcsolatára”– elemezte a filmbemutatós pózolásaikat a szakember. Mondjuk abszolút megértjük Elsát: ha a mi férjünk lenne Chris, le sem vennénk a kezünket a mellkasáról…!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Elsát imádja a férje, ám a tény, hogy az ilyen nyilvános eseményeken maximum egy homlokpuszit ad neki Chris, azt mutatja, hogy kicsit kényelmetlen számára a publikus érzelemnyilvánítás. Ezúttal a zsebbe rejtet keze a kellemetlenség-érzés enyhítésére szolgál. Chrisszel ellentétben viszont Elsa „behajol és fülig érő mosollyal fogadja a puszit. Sosem mondana nemet némi extra figyelemre!”

Fotó: Profimedia – Red Dot

A kapcsolatukra nemcsak a szerelem, hanem a barátság is jellemző. Ezt az alábbi az Insta-fotón figyelheted meg leginkább. Van némi távolság a páros között, és Chris nem fogja meg teljesen Elsa kezét. Ez általában vészjelzés lenne, de mivel korábban már megállapítottuk, mennyire odáig vannak egymásért és milyen magabiztosak a házasságukban, a mozdulat csak a köztük lévő barátságot hangsúlyozza.

Végül pedig – és erre a szelfire rápillantva ezt akkor is megállapíthatod, ha nem vagy szakértő – a sztárpár kapcsolatában erősen jelen van a játékosság. Bármennyire elfoglaltak a melóval, a gyerekneveléssel, ezek ketten mindig találnak lehetőséget a mókára. A képaláírás pedig elárulja, hogy Chris és Elsa erre abszolút büszkék: „boldog szülinapot a legidősebb gyerekemnek! Halálosan szeretlek, Chris. Maradjunk örökké gyerekek!!”

Még több

Sztárhírek