Kiderült, hogy Harry mivel bántotta meg a legjobban Vilmost

Szerinted igaza van Vilmosnak?

Kiderült, hogy Harry mivel bántotta meg a legjobban Vilmost

Ma már nyílt titok, hogy Harry és Vilmos között az utóbbi időben nagyon megváltozott a viszony. A pletykák szerint a két testvér akkor kezdett eltávolodni egymástól, amikor Harry eljegyezte Meghan Markle-t, ezt az eljegyzést ugyanis Vilmos és Katalin is túlságosan gyorsnak gondolta. Mióta pedig Harryék hátra hagyták Angliát, gyakorlatilag meg is szűnt a két herceg között a kommunikáció. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Harryt bántotta, amiért a családja nem fogadta kitörő lelkesedéssel szerelmét, ám most az is kiderült, Vilmos pontosan miért is neheztel öccsére.

A nemrég megjelent Finding Freedom (magyarul: A szabadság nyomában) című könyvben Omid Scobie és Carolyn Durand részletesen feltárta, hogy mi okozta a testvérek kapcsolatában a legnagyobb törtést. A szerzők szerint Vilmos nem tudja megbocsájtani öccsének, hogy év elején az Instagram oldalukon jelentették be a függetlenedési szándékukat. A hír nem csak azért érintette rosszul Vilmos, mert a testvéréről van szó, hanem azért is, mert mint jövendőbeli király úgy érezte, ezzel a lépéssel Harry a család hírnevét is sárba tiporta.

Vilmos Harryék helyében egészen másképp kezelte volna az ügyet és fájt neki, hogy be sem avatták, hogy nem tudott rá megfelelően felkészülni. A könyvben azt írják, hogy a nagy bejelentés után néhány nappal, mikor a királynő összehívta a Sandringham-csúcstalálkozót, hogy megbeszéljék Harryék jövőjét, a két testvér már nem beszélt egymással.

Ez azért nagyon durva, nem igaz? Érthető Vilmos sértettsége, de mim azért reméljük, hogy idővel kibékülnek majd egymással.

Még több

Sztárhírek