Soha nem találod ki, kivel jár edzeni Meghan

Nagyon híres barátnőt szerzett magának a hercegné!

Soha nem találod ki, kivel jár edzeni Meghan

Amióta Harry herceg és Meghan hercegné Los Angeles-be költöztek Archie-val, a volt színésznő igyekszik új barátokra lelni. A Mirror magazin szerint egy barátnőre már sikerült szert tennie, állítólag a 32 éves brit énekesnő, Adele az új BFF-je.

A nemrég elvált, majd nagy fogyása miatt címlapokra kerülő sztár a lap szerint gyakran beugrik a royalokhoz egy hellóra, sőt, olykor közös pilates magánedzéseken vesz részt Meghannel. Nem semmi, igaz?

„Meghan és Adele közösen szoktak pilates edzéseken részt venni. Nagyon szeretik. Az edzőjük amúgy Harryt is edzi, aki szerint ez a mozgásforma nagyon jó stressz levezetésre” – kotyogta ki a magazinnak egy bennfentes.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Adele a kisfiával, a 7 éves Angelóval együtt szokott-e beugrani Harryékhez, de az tuti, hogy ő már személyesen is megismerhette a lassan másfél éves Archie Harrisont. A fanok éppen ezért nagy mázlistának tartják, hiszen Diana hercegnő unokái közül őt lehet a legritkábban friss fotókon vagy videókon látni.

Persze érthető, hogy a szülei aggódnak érte, ami nem is csoda azok után, ami arról derült ki, korábban hány fenyegető levelet kaptak a szerelmük és a kapcsolatuk miatt

Még több

Sztárhírek