Nézd meg Jason Momoát és magyar hasonmását egy képen

Ha még nem láttad, csekkold!

Nézd meg Jason Momoát és magyar hasonmását egy képen

Ahogy azt már napokkal ezelőtt megírtuk, Jason Momoa Magyarországon forgat, ugyanis A Dűne című filmhez néhány jelenetet újra kell venni. Augusztus 25-éig még te is bármikor összefuthatsz a világsztárral, aki a Trónok harca rosszfiújaként lett ismert, és azóta nők milliói rajonganak érte. Egy friss fotón épp magyar hasonmása, Megyeri Balázs mellett tűnt fel, aki megköszönte a közös munkát:

View this post on Instagram

A long and hard, but magical and unforgettable journey leading to Arrakis, I wouldn’t trade a single moment. And the real journey, the real adventure, is just beginning. I am indescribably grateful that there was room for me on board as well. Being with both the director icon, Denis Villeneuve, and the actor legends in an adaptation of a Frank Herbert book, though, is truly a lifelong experience and a fantastic honor. But still the dearest benefit to me for the Dune is that I was able to work with my Brother. I was a cursed, space assassin Sardaukar soldier and I also had to jump into some scenes instead of Jason Momoa. Thank you Jason @prideofgypsies for your inspiring example, humanity, professionalism, environmental responsibility, and last but not least, thank you for working together! Mahalo Aquaman, God bless you! Ladies and Gentlemen, boys and girls, Mr. Jason Momoa, and some hippie! Special Thanks to: @balint.megyeri , Dora Takacs, Kim Fardy @kim_fardy and Damien Bray @da_bray ! Happy Birthday, Hungary! #shooting #double #jasonmomoa #aquaman #rocknroll

A post shared by Megyeri Balázs Blaise (@blaisemegyeri) on

Balázs egyébként dublőrként is szerepel a filmben. Korábban a Borsnak elmondta, hogy a Vajákban és a Fehér éjszakában is szerepet kapott, de reklámokban és fotózásokon is foglalkoztatták. „Már régóta hasonlítgattak Jasonhöz, aztán a castingdirector odajött hozzám, hogy kiválasztottak Jason Momoának. Először azt hittem, viccel velem, de kiderült, hogy Momoának kell egy „picture double” az olyan jelenetekhez, amelyekben bár szerepel, de nem ő van fókuszban, hanem mondjuk a háttérben nézelődik, jön-megy, vagy egy párbeszédet hallgat. Ilyen esetekben a tényleges sztárt nem hívják be forgatni, mert nagyon drága lenne még ekkor is őt foglalkoztatni” – mondta a lapnak.

Még több

Sztárhírek