OMG! Két vadiúj Twilight-könyv érkezik!

Stephanie Meyer, a regények írónője megszólalt, és olyat mondott, amire mindig is vágytál!

OMG! Két vadiúj Twilight-könyv érkezik!

Alig két héttel ezelőtt jelent meg a Midnight Sun, vagyis az Alkonyat-sorozat nem is folytatása, hanem új szemszögből megírt regénye, máris úgy tűnik, hogy érkezik a folytatás is! Az elmúlt pár napban már egymillió példányban kelt el az Edward és Bella szerelmi sztorijáról szóló könyv, amit most nem Bella, hanem a vámpírfiú szemszögéből ismerhetünk meg.

Amikor még meg sem jelent, két dologra volt mindenki kiváncsi. Az egyik, hogy lesz-e belőle film, a másik pedig, hogy lesz-e folytatása. Előbbire egyelőre még nem kaptunk választ, az utóbbira viszont igen, és nagyon fogsz neki örülni!

Az írónő, Stephanie Meyer a New York Timesnak adott interjújában gyakorlatilag elszólta magát, hogy bár a jelenlegi könyv nagyon depresszív képet fest Edwardról, a további könyvekben már tudni fogjuk, hogy pontosan mi zajlik a fejében. Aztán kiderült, hogy összesen két további könyvet tervez, ami után hülyék lennének Hollywoodban nem kihasználni ezt, hogy a mozikba is újra be lehessen ülni pár új Twilight-filmre.

Lehet, hogy a könyvek nem azonnal fognak érkezni, de ha a most megjelent regényre tudtunk tíz évet várni, akkor csak kibírunk még párat a továbbiak megjelenéséig.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek