Katalin tényleg Harry miatt sírt a saját esküvőjén?

Egyre jobban hasonlít a royalok élete egy szappanoperára.

Katalin tényleg Harry miatt sírt a saját esküvőjén?

Amióta a Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family (A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család) könyv felbukkant, egyre több érdekes részlet derül ki a royalok mindennapjairól és persze a titkaikról is. Pedig már jóval korábban, 2017-ben fény derült egy sokkal izgalmasabb infó a royal szerző Katie Nicholl könyvéből. Az írónő ugyanis részletesen leír egy esetet, amikor Katalin hercegné Harry miatt sírt. Ráadásul a saját esküvőjén.

Ne gondolj egyből rosszra, semmi olyat nem mondott a herceg, amivel megbánthatta volna Katalint. Sőt, annyira cuki mondat hagyta el a száját, hogy még te is meg fogok könnyezni. A szerző szerint Harry beszédében elárulta, hogy Vilmos és Katalin több éves múltra visszanyúló szerelme igazi inspirációt jelent neki. Ugye milyen aranyos? Nem csoda, hogy Katalin elérzékenyült! De nem ő volt az egyetlen, aki elpityeredett, hanem Harry akkori barátnője, Chelsy Davy is, aki állítólag segített megírni a beszédet.

A szöveg pedig annyira ütősre sikerült, hogy pontosan olyan lett, mint egy esküvői beszédnek lennie kell: vicces, megható és személyes. Ezek után szívesen meghallgatnánk, hogy Vilmos miket mondott az öccse és Meghan nagy napján.

Még több

Sztárhírek