Meghan nem kíváncsi a királyi család segítségére

Pedig Károly herceg felesége mindent megtett!

Meghan nem kíváncsi a királyi család segítségére

Mióta Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy elhagyják a királyi családot, a sajtó folyamatosan arról cikkezik, hogy hogyan alakul az életük, na meg persze, hogy mi vezetett odaáig, hogy elköltöztek Angliából.

Az ex-hercegné sokszor elmondta, hogy nagyon rosszul érezte magát a royalok között, mert nem értették meg, nem kérdezték meg, hogy hogy érzi magát, ráadásul nem álltak ki mellette, amikor a média elkezdte őt támadni, ám úgy tűnik, hogy a dolgok nem egészen így történtek.

A DailyMail forrása szerint Károly herceg felesége, Kamilla ugyanis nem is kicsit próbált meg segíteni az egykori színésznőnek, ennek érdekében pedig többször elhívta ebédelni.

„Kamilla hercegné privát ebédekre hívta Meghant, hogy nagyokat beszélgessen vele” – kezdte a forrás, majd így folytatta:

Elmesélte Meghannek, hogy milyen nehéz volt neki Diana tragikus balesete után, hiszen az egész világ őt támadta, így amikor férjhez ment Károlyhoz, a sajtó teljesen szétszedte. Azt mondta Harry jövendőbelijének még az esküvőjük előtt, hogy ne vegyen tudomást a sajtóról, ha boldog akar lenni. Úgy fogalmazott, hogy lovagoljon át a viharon, és koncentráljon csak és kizárólag a családjára. Meghan mindent végighallgatott, de igazából semmit nem akart megfogadni belőle. Nem kellettek neki a tanácsok!

Úgy tűnik, hogy az ex-hercegné inkább harcos fajta, és ahelyett, hogy semmibe vette volna az angol sajtót, inkább beperelte őket… 

Még több

Sztárhírek