Cole Sprouse brutálisan szexi fotósorozatot posztolt

Kávét a kézbe, lehet gyönyörködni!

Cole Sprouse brutálisan szexi fotósorozatot posztolt

A Lili Reinhart és Cole Sprouse párosnál sosem lehet tudni, hogy az adott szakítás örökre szól, vagy inkább egy újabb se veled, se nélküled típusú szünetről van szó. Mindenesetre nemrég maga a színésznő mesélt róla részletesen, mennyire megszenvedte a hónapokkal ezelőtti szakításukat, amit leginkább úgy tud leírni, mintha elvonón lett volna.

A hasonlat egyébként Cole Sprouse-t illetően is megállja a helyét, aki hajat és szakáll-bajusz kombót növesztett, plusz le is adott néhány kilót a szakításuk után. A Riverdale sztárja exével ellentétben a mai napig nem szólalt meg a szerelmük lezárásával kapcsolatban, a dögös kirohanásait, vagy épp csúnya arcszőr-baleseteit viszont folyamatosan nyomom követhetjük az Instán.

Ezúttal szerencsére inkább az első felé billen a mérleg, Cole ugyanis meglepte a rajongóit egy nagyon menő galériával. Oké, a fotók egy részét már láthattad korábban, ha hozzánk hasonlóan hajlamos vagy minden idegszáladdal Cole Instájára tapadni, van köztük viszont néhány egészen friss, és annál is viccesebb kép is. Ennél talán már csak a kísérőszöveg mókásabb, amiben a sztár leírja, hogy egy fotós barátja segített néhány új képet lőni róla a LinkedInre. Reméljük, a mellbimbó-villantóssal megcsípi élete melóját.

Még több

Sztárhírek