Itt az új Batman-film első előzetese Robert Pattinsonnal

Ezt muszáj látnod!

Itt az új Batman-film első előzetese Robert Pattinsonnal

Mióta kiderült, hogy Robert Pattinson fog Batman bőrébe bújni, rajongók milliói várják, hogy megpillantsák az első képkockákat vele. A várakozásnak pedig végre vége van, ugyanis megérkezett a film első előzetese!

A videót nézve egyértelműen látszik, hogy a Robert által megformált Batman hihetetlenül komor, sötét hangulatú figura, amit a fekete szemfesték csak még jobban felerősít. A filmet egyébként még közel sem forgatták le teljesen, a koronavírus miatt ugyanis egész Hollywood leállt, a hírek szerint azonban már szeptember elején újrakezdik a Batman-film munkálatait, amit maga Robert Pattinson is nagyon vár:

„Hihetetlenül izgatott vagyok, amiért újra belebújhatok ennek a legendás alaknak a bőrébe, elképesztő nagy kihívás, hiszen mindig is hatalmas fan voltam!”

A FanDome eseményen, ahol először bemutatták a trailert, a film rendezője, Matt Reeves elmondta, hogy maga a film a korai évekről fog szólni, ahol Batman még nagyon távol van attól, hogy tökéletes legyen.

„Megpróbálja kitalálni, hogy mit tehet annak érdekében, hogy a dolgokon változtatni tudjon. Úgy látja, hogy nem tudja befolyásolni az események, ennél a pontnál pedig elkezdődnek a gyilkosságok. Batman itt még egyáltalán nem a remény szimbóluma. Nagyon érdekes lesz!” – mondta lelkesen a rendező.

Még több

Sztárhírek