Justin Bieber jövőre apa lesz?

Nem csak mi tennénk rá egészen nagy tétet, hogy Hailey és ő hamarosan boldog szülővé válik.

Justin Bieber jövőre apa lesz?

Nemrég egy interjúban Hailey Bieber többször is szóba hozta közös gyermekeit férjével, Justin Bieberrel, holott még nem is léteznek. Ami kifejezetten jó bizonyíték, hogy a babatervezés már jó ideje foglalkoztatja a párost. És hogy mennyire készen áll rá a Biebs család, azt legjobban talán Justin friss fotója támasztja alá.

Az énekes egy nagyon édes képet posztolt egy Iris nevű újszülött babával, aki történetesen az énekes unokahúga. (A baba Alaia Baldwin és Andrew Aronow házasságából született – a szerk.).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My baby niece iris .. scroll through and whiteness the most squishy cute gumdrop ever!! Love you @alaiabaldwin and @andrewaronow ! She’s so precious!

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

A fotókon egyértelműen látszik, mennyire jól érzi magát Justin a nagybácsi (gyakorló apuka) szerepben, és ezt Dwayne Johnson remekül meg is fogalmazta egy hozzászólásban mindannyiunk helyett: „Ez a kép jól leírja a képletet. Neked és H-nek babátok kell, hogy szülessen 2021-ben” – írja Dwayne, aki az elmúlt egy év legjobban fizetett férfi színésze lett, és a jelek szerint egy gyorstalpaló jóslástan kurzust is elvégzett a Roxfortban. Mi mindenesetre határozottan kibékülnénk a víziójával!

Még több

Sztárhírek