Megszületett a Glee sztárjának kisbabája!

Már a neve is kiderült.

Megszületett a Glee sztárjának kisbabája!

Megszületett Lea Michele és férje, Zandy Reich első gyermeke, egy gyönyörű és egészséges kisfiú. A baba és az anyuka is szuper jól vannak, a Glee színésznője boldogabb, mint valaha. A kicsi a US Weekly magazin információi szerint augusztus 20-án jött a világra, szüleitől a hangzatos Ever Leo nevet kapta.

„Mindenki boldog és egészséges, nagyon hálás az egész család. Eddig nagyon könnyű a babával” – árulta el a lapnak egy bennfentes név nélkül.

A 33 éves színésznőről egyébként áprilisban derült ki, hogy gyermeket vár, igaz, ezen senki nem lepődött meg, mert mindenki tudta róla és férjéről, mennyire szeretnének már szülők lenni.

Amikor Instán megosztotta az első pocakos fotóját, több kollégája is kommentelt, köztük volt az időközben elhunyt Naya Rivera, aki tiszta szívből gratulált neki, ezt írta: „Ahhh, gratulálok! Imádom! Nagyon jó anyuka leszel!”

Lea és Zandy egyébként 2017-ben jöttek össze, előtte pedig éveken át nagyon jó barátok voltak. Egy évvel később jegyezték el egymást, majd 2019-ben megvolt az esküvő is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on May 2, 2020 at 10:20am PDT

Még több

Sztárhírek