Most már hivatalos, hogy ő Kendall Jenner új pasija

Itt a legújabb álompár!

Most már hivatalos, hogy ő Kendall Jenner új pasija

A Kardashian család szó szerint a reflektorfényben él, így kevés olyan dolog van, amit ne tudnánk róluk. Kim és Kanye kapcsolata válságban van, Khloé visszafogadja az exét, aki megcsalta, Kylie-t pedig naponta támadják, amiért az Instáján szétphotoshoppolja a képeit.

Kendall viszont nem csak azért tűnik ki a többiektől, mert ő a legkisebb testvér, de azért is, mert ő a lányok közül a legvisszahúzódobb. Róla nem nagyon keringenek durva, botrányos pletykák, és a pasijait se váltogatja naponta, vagy csak simán nem tudunk róla, ha így van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Book (@dbook) által megosztott bejegyzés, Febr 9., 2019, időpont: 12:33 (PST időzóna szerint)

Néhány hónappal ezelőtt azonban a fanok elkezdtek arra gyanakodni, hogy a modell bepasizott, ugyanis feltűnően sok időt töltött az NBA kosarassal, Devin Bookerrel, azonban a Us Weekly forrása akkor azt mondta, hogy a fiatalok között nem komoly a dolog.

„Csak kavarnak, randizgatnak egymással, de nem járnak együtt hivatalosan. Kendall után rengeteg pasi fut, őrület!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kendall ♡ Devin (@jennerxbooker) által megosztott bejegyzés, Aug 21., 2020, időpont: 1:42 (PDT időzóna szerint)

Egy szupermodellnek sok pasi udvarol? Ez tényleg őrület! A könnyű flört viszont úgy tűnik, hogy azóta komollyá vált, Kendall és Devin ugyanis szó szerint elválaszthatatlanok lettek, ráadásul már az Instán is flörtölgetnek egymással.

Még több

Sztárhírek