Paris Hilton szerint a szülei bántalmazták őt tinikorában

Korábban senkinek sem beszélt még a történtekről.

Paris Hilton szerint a szülei bántalmazták őt tinikorában

Ha esetleg lemaradtál volna róla, Paris Hilton nemrég egy dokumentumfilmet forgatott az életéről, ami szeptember 14-én lesz teljes egészében látható a YouTube-on. A filmre tehát még várni kell egy kicsit, az első trailere azonban néhány napja már elérhető, amivel kapcsolatban az örökösnő egy hosszabb interjút is adott a People magazinnak. Ebből a bizonyos interjúból pedig elképesztően durva dolgok derültek ki…

A most 39 éves sztár az interjúban arról mesélt, hogy a folyamatos lázadása miatt a szülei 1998-ban a Provo Canyon School nevű bentlakásos iskolába küldték, ahol 11 hónapot kellett eltöltenie. Ám ez az intézmény nem egy átlagos iskola volt, itt nem a tanulásra, hanem sokkal inkább a viselkedésre és a mentális fejlődésre helyezték a hangsúlyt. Paris szerint ezt a viselkedésbeli és mentális fejlődést a tanárok napi rendszerességű kínzásokkal próbálták meg elérni.

„A tanárok borzalmas dolgokat mondtak. Az volt a céljuk, hogy rosszul érezzem magam, hogy megtörjenek, konkrétan bullyingoltak. De fizikai bántalmazás is volt, vertek és fojtogattak bennünket. Azt akarták, hogy rettegjünk és ne merjünk nem szót fogadni!”

Paris végül 18 éves korában hagyhatta ott az iskolát, ám ekkora már pánikrohamokkal küzdött. A vele történtekről az elmúlt évtizedek alatt senkinek sem beszélt – egészen mostanáig. Dokumentumfilmjében részletesen beszámolt az iskolában tapasztalt traumatikus élményeiről.

Mi kezek után kicsit félve, de azért kíváncsian várjuk az örökösnő dokuját.

Még több

Sztárhírek