Angelina Jolie nem akar elválni Brad Pittől – ez a magyarázat

Igen, tudjuk, hogy évek óta nincsenek együtt, de jogilag még mindig házasok.

Angelina Jolie nem akar elválni Brad Pittől – ez a magyarázat

Angelina Jolie és Brad Pitt válása pont olyan legendás, mint a szerelmük kezdete, sőt, valójában még epikusabb, ha szem előtt tartjuk azt a nem elhanyagolható tényt, hogy még mindig házasok. 2016-ban attól volt hangos a világsajtó, hogy Angie nem akarja, hogy Brad továbbra is részt vegyen a gyerekek életében, és később az is kiderült, hogy mindezt a színész alkoholproblémáira alapozza.

Aztán teltek-múltak az évek, és valószínűleg a te figyelmed is elterelte, hogy a pár mintha megbékélt volna egymással, Brad is jobb kapcsolatot ápol a gyerekeivel, a válást viszont sosem mondták ki, az ok pedig nagyon prózai: a jogászaik továbbra is vadul harcolnak egymással, hogy mi legyen a sorsa a pár kastélyának, de ez állítólag csak egy ürügy, ami lassítja a jogi procedúrát, számol be róla a New York Post nyomán az amerikai Cosmo.

„Még mindig egyfajta játékot játszik, amit megpróbál olyan sokáig fenntartani, ameddig csak lehetséges. Ráadásul nagyon erős, szeretlek-utállak típusú érzelmeket táplál Brad iránt” – nyilatkozta egy bennfentes Angelina hozzáállásáról. Ami már csak azért is furcsa, mert 2016-ban pont a színésznő adta be a válókeresetet…

Még több

Sztárhírek