Anya lett a Harry Potter sztárja

Egymás után születnek a HP-babák…

Anya lett a Harry Potter sztárja

Ugye te is emlékszel még Scarlett Byrne-re, a színésznőre, aki három Harry Potter-filmben is játszott? Tudod, ő alakította Pansy Parinksont, a Mardekár ház egyik diákját. Nos, a 29 éves színésznőnek tegnap megszületett az első gyermeke.

A nagy hírt Scarlett férje, Cooper Hefner jelentette be Instagramon és meg is osztott egy elképesztően cuki képet a kisbabáról. „A mai napon, 17:23-kor Scarlett és én végre üdvözölhettük a kislányunkat, Betsy Rose Hefnert. Elmondhatatlanul boldogok és hálásak vagyunk” – írta Cooper.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

At 5:23pm this afternoon Scarlett and I welcomed our daughter Betsy Rose Hefner into the world. We are overwhelmed with gratitude, love and joy.

Cooper Hefner (@cooperhefner) által megosztott bejegyzés,

A pár már több mint 6 éve van együtt, 2015-ben pedig el is jegyezték egymást. És igen, nem véletlenül hívják Scarlett férjét Cooper Hefnernek… Cooper ugyanis nem más, mint az egykori Playboy alapító Hugh Hefner fia. A srác egy ideig dolgozott is az apjának, ám 2019-ben függetlenedett és egy saját médiacéget alapított.

Az utóbbi időben egyébként szinte minden napra jut egy újabb Harry Potter-baba. Rupert Grint és Georgia Groome gyereke is néhány hete született meg, de Devon Murray is júliusban jelentette be, hogy a barátnője terhes. És ott van Jessie Cave is, aki Lavender Brown-t alakította a filmekben, és aki szintén idén nyáron osztotta meg a hírt, miszerint harmadik babáját várja.

Lassan csak a két főszereplő, Hermione és maga Harry marad ki a sorból…

Még több

Sztárhírek