András herceg szivárogtatta ki Harry egykori titkát

OMG!

András herceg szivárogtatta ki Harry egykori titkát

Harry herceg 2016 júliusában ismerkedett meg az elvált, amerikai színésznővel, Meghan Markle-lel, akibe azonnal beleszeretett. A kapcsolatukat azonban mindketten szerették volna titokban tartani, ugyanis tisztában voltak vele, milyen őrületes médiaszenzáció lehet belőlük. Néhány hónapig sikerült is titkolózniuk a világ elől, októberben azonban a brit sajtó „valahonnan” megneszelte, mi van köztük. Most, négy évvel később végre kiderült, ki volt a névtelen forrás, aki feldobta őket

Omid Scobie és Carolyn Durand: A szabadság nyomában című könyvében az olvasható, a bennfentes nem más volt, mint András herceg és lánya, Eugénia hercegnő udvarának egyik tagja.

„A Sunday Express rántotta le a leplet a kapcsolatukról, a bulvárlap állítólag nem mástól kapott tippet, mint Eugénia és az apukája, András herceg csapatának egyik tagjától” – olvasható a könyvben.

És, hogy honnan tudhatott róluk ez az illető? Onnan, hogy Eugénia és Harry nem csupán unokatesók, egész életükben nagyon közel álltak egymáshoz, így a herceg elsők között avatta őt be titkába. Ezt hallgathatta ki a személyzet egyik pletykás tagja…

„Harry mindig megbízott Eugéniában, ha a nőügyeiről volt szó. Nem csak abban bízott, hogy nem árulja el, hanem a tanácsaiban is, mert a hercegnő mindig bölcsebb volt a koránál” – írták Harry és Eugénia kapcsolatáról. Ennek fényében elég ciki lehetett a hercegnőnek, na és persze András hercegnek, hogy az ő alkalmazottjuk tálalt ki a sajtónak, igaz?

Még több

Sztárhírek