Chris Hemsworth felesége őszintén beszélt a házassági problémáikról

Mégsem olyan tökéletes a kapcsolatuk, mint gondoltuk?

Chris Hemsworth felesége őszintén beszélt a házassági problémáikról

Egészen meglepő dolgokat árult el a minap Elsa Pataky a Chris Hemsworth-tel való házasságáról. Ha eddig te is azt gondoltad, hogy Chris és Elsa igazi álompár, akiknek a kapcsolata az egyik legirigylésreméltóbb a sztárvilágban… nos, akkor ki kell ábrándítsunk. A színésznő a Body + Soul magazinnak nyilatkozva meglepően őszintén beszélt a problémáikról.

„Vicces, hogy az emberek tökéletes párként gondolnak ránk. Pedig ez közel sincs így. Folyamatosan vannak hullámvölgyek a kapcsolatunkban és igenis dolgoznunk kell a házasságunkon!

Mindehhez Elsa azt is hozzátette, hogy az állandó kapcsolati munka egyáltalán nem könnyű feladat, de mindig arra törekszik, hogy a dolgok pozitív oldalát nézze.

Nem is olyan régen egyébként maga Chris is hasonlóan beszélt a házasságukról, 2019 májusában a színész ugyanis így nyilatkozott a News.com.au-nak: „Nagyon makacs tudok lenni, ahogy Elsa is, így hát előfordult, hogy nagyon összebalhézunk dolgokon. De végül el tudjuk simítani a dolgokat és megoldjuk a problémáinkat!”

Chris Hemsworth egyébként 2010-ben találkozott Elsa Patakyval, pont egy évvel az első Thor bemutatója előtt. A páros a premier előtt alig néhány hónappal házasodott össze, nem sokra rá pedig meg is született az első közös gyerkőcük. A házaspárnak azóta már összesen három közös gyereke született és nemsokára meg is ünnepelhetik a 10. házassági évfordulójukat.

Még több

Sztárhírek